Foto: Ib William Christensen

Hård kamp efterlod Hobro uden point

Hobro mødte lørdag eftermiddag SønderjyskE på hjemmebane. Kampen fik en målrig første halvleg, det var dog ikke Hobro, der fik sendt flest bolde i nettet.

De sønderjyske gæster lagde hårdt pres på Hobro fra start. Sønderjyderne gik hårdt til den, når Hobro havde bolden og de var selv gode til at holde fast i boldbesiddelsen. Det hårde pres gav allerede pote efter otte minutter for de sønderjyske gæster. Marcel Rømer scorede sit første mål for sønderjyderne, og gjorde det derved til 0-1. 

Der gik dog ikke længe før hjemmeholdet svarede igen. Jung-Bin Park sendte et frispark ind i målfeltet. Efter en del klumpspil sendte Hobros Anders Egholm, der før har spillet i Sønderjyske, bolden i mål. 14 minutter inde i kampen står der 1-1. 

Ti minutter efter kampens andet mål sender Sønderjyske endnu en bold i nettet. Adama Guira sendte et fladt indlæg i fødderne på Johan Absalon, der kunne føje endnu et mål til sin topscorerstatistik. Første halvleg sluttede med 1-2 til Sønderjyske. 

Hobro lagde hårdt pres på i anden halvleg, men ingen af chancerne endte i netmaskerne, så kampen sluttede 1-2 til Sønderjyske. 

Hobro IK ligger med sine 12 point placeret som den absolutte bundskraber i Superligaen. Nordjyderne har lige nu 14 point op til AGF, der ligger næstsidst.