Hobro-anfører ude med brækket lilletå

Det er usikkert, hvor længe Hobro må undvære Jonas Brix Damborg.

Hobro må det næste stykke tid undvære sin anfører, Jonas Brix-Damborg, efter han har pådraget sig et brud på sin venstre fods lilletå.

- Det skete til træning. Det var egentlig meget udramatisk, men åbenbart nok til, at der kom et brud, siger Jonas Brix-Damborg.

Mandag eftermiddag fik Hobro-anføreren at vide, at han skal opereres enten senere mandag eller tirsdag.

De efterfølgende seks uger, skal han have en speciel støvle på, som skal hjælpe bruddet med at hele, og derefter står den på genoptræning.

- Så vidt jeg har forstået, må jeg lave det, jeg kan holde til med støvlen på. Så jeg kan godt lave nogle forskellige øvelser og noget konditionstræning. Jeg håber ikke det er helt fra nul, når jeg får støvlen af, siger Jonas Brix-Damborg.

Han ved ikke, hvor lang tid der går, før han er tilbage på grønsværen.

Vigtig spiller både på og udenfor banen

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, er ærgerlig over at miste sin kaptajn, som har været en del af holdet siden 2011.

- Det er en mand, der betyder rigtig meget både på og udenfor banen. Han har en særlig arbejdsmoral og sådan noget smitter af på de andre spillere, siger Jens Hammer Sørensen.

Men selvom det er et slag for fodboldklubben, så mener Jens Hammer Sørensen, at det er en oplagt mulighed for at teste bredden i truppen.

- I går blev han afløst af Christian Cappis, som spillede fremragende. Han kan noget andet. Og hvis han skal blive bedre, så skal han spille kampe. Nu har trænerne fået en naturlig grund til give ham spilletid, siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro er efter tre kampe i Superligaen både ubesejret og sejrsløse, de har nemlig spillet alle kampe uafgjort. Næste kamp for himmerlændingene er fredag den 2. august klokken 19, hvor turen går til Silkeborg IF's kunstgræs.

 


Seneste nyt

fra Nordjylland