Hobro fik fodboldlektion af Fremad Amager

For tredje kamp i træk måtte Hobro forlade banen med et nederlag i fodboldens 1. division.

Tredje gang var ikke lykkens gang for Hobro. Lørdag tabte himmerlændingene nemlig med hele 0-4 hjemme mod Fremad Amager. Dermed har Hobro nu tabt de seneste tre opgør i fodboldherrernes 1. division.

Fremad Amager scorede to mål i hver halvleg. I første halvleg var det ghanesiske Emmanuel Toku, der gjorde det onde ved Hobro, da han scorede i både det 25. og det 26 minut.

I anden halvleg udbyggede først Pierre Larsen amagerkanernes føring og siden lukkede og slukkede Kristoffer Munksgaard med sin scoring til 0-4.

Hobro ligger efter kampen fortsat på syvendepladsen med 13 point, og er dermed uden for den vigtige top seks, som giver adgang til slutspillet om oprykning til Superligaen.