Hobro gled i sneen mod topholdet Helsingør

Mange frivillige havde hjulpet med at rydde banen i DS Arena, så Hobro IK kunne tage imod topholdet Helsingør i Nordic Bet Ligaen fredag aften.

Med tre kvarters forsinkelse og kun med hjælp fra mange frivillige tilskuere, ledere og spillere fra Hobro, lykkedes det at få ryddet banen i Hobro for sne, der i timerne op til kampen faldt tungt.

Kampens dommer sagde: "Vi spiller kun, hvis banen bliver ryddet for sne". Og så tog de frivillige igen fat igen, for hele dagen i går og i dag har hundreder af frivillige, gymnasieelever, spillerne selv og alle i administrationen fjernet 1200 kubikmeter sne.

Og igen lykkedes det at få fjernet det værste lag, så dommeren klokken 19.15 godkendte banen, så kunne de frivillige fortjent kunne få sig en fadøl og en stadionplatte.

Banen inspiceres inden kampstart.

Og det var åbenbart hjemmeholdet Hobro, der befandt sig bedst på den sneglatte bane.

Topholdet Helsingør, som lige nu ligger til oprykning til superligaen, kunne ikke få sit normale flotte spil til at fungere i starten af kampen, og Hobro, med en stærk forsvarskæde, fik tilspillet sig et par chancer.

Spillerne løb på banen med tre kvarters forsinkelse.

Efter 24 minutter tog Jacob Tjørnelund chancen langt udefra, og bolden strøg op i det ene målhjørne. Det kan godt blive til årets mål på DS Arena, og fortjent 1-0 til de gulblusede, og kæmpe jubel hos de mange trofaste fans -  mange af dem, som selv har hjulpet med at rydde banen. Så her kom belønningen med dette kanonmål af Tjørnelund.

Og så kunne man også høre trommeslageren fra Hobro Pigegarde, der havde trodset kulden for at slå et slag for Hobro Ik i sidste hjemmekamp inden julepausen.

Udligning kort før pausen

Og bedst som hjemmeholdet havde styr på snebolden, så slog Helsingør contra i det 42. minut.

Hobros ellers så godt kæmpende forsvar fik ikke clearet bolden, og så kunne Frederik Juul Christensen udligne til 1-1.

Mere blev der ikke scoret første halvleg. Trods de svære baneforhold  var det underholdende 45 minutter i aftenkulden på DS Arena.

Frivillige var nødt til at komme på banen for at rydde den for sne i pausen.

I pausen var der igen frivillige på banen med en skovl for at rydde det opkørte sne af banen

Straks i anden halvleg bragte gæsterne fra Helsingør bragt sig foran 2-1, og det blev også kampens resultat.