Hobro IK fik tæv af Fremad Amager

Fremad Amager tævede Hobro med 4-1 i Sundby Idrætspark.

Det var top mod bund, nedrykker mod oprykker, da Hobro slog et smut forbi Sundby Idrætspark i 1. division, hvor Fremad Amager ventede.

Hobro gik ind til opgøret som ubesejret i fem kampe, og det var da også Ove Pedersens tropper, der kom bedst fra start. Det skriver bold.dk.

Efter ti minutter gjorde Anatole Abang det nemlig til 1-0 til gæsterne efter et hjørnespark, hvor angriberen headede bolden i mål efter lidt klumpspil i feltet.

Herefter var der chancer i begge ender. Målscorer Abang havde blandt andet et forsøg på stolpen, men stillingen var 1-0 til Hobro ved pausen.

Fremad Amager kom godt ud til anden halvleg, og med ti minutter igen tog Fremad Amager første skridt mod tre point. Det skriver bold.dk.

To mål på to minutter af Abdalas sikrede nemlig en flot amagerkansk sejr. Det hele endte derfor med en 4-1-sejr til Fremad Amager, der tager et stort skridt væk fra nedrykningsstregen, mens Hobro indkasserede tredje sæsonnederlag og mistede et skridt i toppen.