LIGE NU:

Hobro IK forstærker truppen med norsk angriber

Den 21-årige norske angriber Julian Kristoffersen er blevet købt fri i svenske Djurgården IF. Fra på mandag 18. juni spiller han for Hobro IK.

Når Hobro IK næste mandag 18. juni mødes til første træning efter sommerferie, så bliver det med et nyt ansigt i truppen.

Den 195 centimeter høje norske angriber Julian Kristoffersen, har netop underskrevet en tre-årig kontrakt med Hobro IK. Han er dermed købt fri af sin tidligere svenske klub Djurgården IF.

Det skriver Hobro IK på sin hjemmeside.

Julian Kristoffersens karriere

Sportschef Jens Hammer Sørensen ser et stort potentiale i den fysisk stærke angriber.
 
- Julian er en stor og stærk angriber, der er rigtig dygtig inde i boksen. Han har et kæmpe potentiale, og det er også derfor, han har været i store klubber som FC København og Djurgården IF. I de klubber har han ikke helt indfriet sit potentiale, men det tror vi på, han kan her i Hobro IK, og derfor har vi hentet ham til klubben, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Erfaren nordmand er klar

Selv glæder Julian Kristoffersen sig til at spille for sin nye, nordjyske klub.

- Jeg glæder mig meget til at spille i Hobro. Jeg har hørt meget positivt om klubben, og jeg fik et godt indtryk af klubben og af personerne i klubben, da jeg var på besøg. Nu ser jeg frem til at komme i gang og møde mine nye holdkammerater og trænere, fortæller Julian Kristoffersen om klubskiftet.