Nicholas Gotfredsen måtte se sine holdkammerater og bussen køre uden ham efter sviende nederlag i Aalborg. Foto: Hobro IK

Hobro IK glemmer Superliga-spiller på p-plads

Nicholas Gotfredsen er degraderet til reserveholdet på grund af en skade - men at spillerbussen også kører uden ham må være en ydmygelse. Og når træneren så mobber oveni, må det have været en lang dag.

Hobro IKs reservespillere fik klø i Aalborg i dag med 4-0 i reserveligaen. Men det var ikke dagens sureste oplevelse for Nicholas Gotfredsen. 

For da bussen satte kursen mod Hobro efter kampen, ringede det kort efter i assistenttræner Michael Krygers telefon, og han kunne ikke forstå, hvorfor spilleren ikke bare rejste sig fra sædet og kom frem og snakkede. 

- Michael troede, at jeg sad nede bagved, så han sagde, jeg var for doven, når nu jeg ikke kom op og snakkede. Men da jeg fik fortalt, hvad der var sket, måtte de vende om efter mig, fortæller Nicholas Gotfredsen til tipsbladet.dk

Det blev kun til fem minutters ventetid på p-pladsen. Men selvom der både var grin fra holdkammeraterne og klapsalver, da han steg ombord på bussen, så var ydmygelsen slet ikke slut. 

For han valgte at tweete om episoden - og så kom den totale ydmygelse prompte. 

For Hobro IKs sportschef, Jens Hammer Sørensen, var klar ved tasterne med et svar på Gotfredsens oplevelser, som i den grad gjorde den morsomme episode endnu sjovere: 

Optrinnet får dog ikke Gotfredsen til at overveje sin fremtid med et hold, der glemmer ham og en sportschef, der driller. For ifølge Tipsbladet melder Nicholas Gotfredsen sig klar til de de sidste to Superliga-runder i efteråret.

Heldigvis er næste kamp i Superligaen på hjemmebane.