Foto: Pressefoto

Hobro IK henter tidligere ungdomsspiller hjem

Den lokale Hobro-dreng Mikkel Mejlstrup Pedersen vender hjem til barndomsklubben Hobro IK. Mikkel har senest spillet for Randers FC.

Hobro IK har hentet Mikkel Mejlstrup Pedersen tilbage til klubben, efter at han senest har været på kontrakt i Randers FC. Mikkel er født og opvokset i Hobro og har også spillet i Hobro IK i sine unge år, inden han som U15-spiller tog til Randers FC.

- Vi kunne ikke udfordre ham mere dengang. Mikkel har flyttet sig meget på de fem år, og det samme har Hobro IK som klub. Vi har haft Mikkel til prøvetræning her i opstarten, hvor han har gjort det rigtig godt, og derfor har vi valgt at tilbyde ham en kontrakt, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Nu er Mikkel så tilbage i Hobro IK, hvor han har underskrevet en etårig deltidskontrakt. Her kommer den 20-årige spiller til at indgå i den førsteholdstup, som skal forsøge at sikre oprykning til Alka Superligaen.

- Mikkel har nogle offensive kvaliteter, som vi kan bruge. Han er taktisk klog, har et rigtig godt blik for spillet og sparker
godt med begge ben. Derudover træner Mikkel altid hårdt og koncentreret, og er god til at reflektere over de ting han
får at vide, fordi han er meget opsat på altid at ville forbedre sig. Det er nogle kvaliteter vi godt kan lide i Hobro IK,
siger Jens Hammer Sørensen. 

Mikkel Mejlstrup Pedersen kommer ikke til at have langt til træning, da han faktisk er bosat blot få hundrede meter fra DS Arena.

- Jeg ser selvfølgelig frem til at komme tilbage og komme i gang. Jeg er meget stolt over at komme tilbage til min
barndomsklub, og jeg ser frem til at vise mig frem i førsteholdstruppen. Forhåbentligt kan jeg få en masse spilletid,
siger Mikkel Mejlstrup Pedersen.