Hobro IK sikrer sejr over FC Helsingør

Med to hjørnesparksmål sikrede Hobro IK sejren over gæsterne fra FC Helsingør.

Første halvvel blev den afgørende for Hobro IK i kampen mod gæsterne fra FC Helsingør. Det lykkedes det med to mål på hjørne at hive sejren hjem. Dermed blev det en godkendt start på forårssæsonen for Hobro IK, der vandt 2-0 over FC Helsingør. Kampen blev sparket i gang 13.45 på DS Arena.

Kampens første mål blev lavet godt en halv time inde i kampen af Yaw Amankwah. Bolden blev egentlig først reddet på stregen, men det lykkedes ham alligevel at få den sendt i mål. Han bragte dermed kampens score til 1-0.

Dernæst scorede Wilfired Domoraud efter hjørnespark og fik Hobro IK foran 2-0. Kort derefter blev der fløjtet til pause.

Trods flere forsøg på mål i anden halvleg, lykkedes det ikke Hobro IK at lave flere mål. FC Helsingør var kun en enkelt gang tæt på et mål, da Andre Biel missede en friløber, som Mads Justesen var skyld i.