Hobro led nyt nederlag

Hobro fik heller ikke en sejr på kontoen i sæsonens tredje kamp i 1. division. Det nordjyske mandskab tabte med 3-0 i Næstved.

Superliga-nedrykkerne fra Hobro IK har ikke fået nogen nem start på tilværelsen i 1. division. Søndag tabte himmerlændingene med 3-0 på udebane mod Næstved, så efter tre kampe har Hobro-spillerne endnu ikke prøvet at vinde.

Næstved bragte sig foran med fem minutter tilbage af første halvleg i søndagens kamp, da Hobro-forsvareren Babajide Ogunbiyi begik et straffespark, som Jeppe Illum omsatte til mål. I kampens døende minutter slog Næstved sejren fast med scoringerne til 2-0 og 3-0.

Hobro IK ligger efter tre kampe næstsidst i 1. division. Klubben har kun hentet et enkelt point indtil nu, og det har kun Vendsyssel FF, som har tabt sine første tre kampe, gjort ringere.