Hobro på pointjagt i Odense

Kampen mod en bundplacering i grundspillet blev besværliggjort af OB, der allerede efter 18. minutters spilletid var foran 2-0.

Før søndagens kamp fristede Hobro en kedelig skæbne i den tunge ende af tabellen. Nordjyderne indtog 12. pladsen med blot 13 point efter 14 kampe, så alle point tæller. Men starten på kampen lovede altså ikke godt for en forbedring af den placering.

På trods af de to hurtige OB-scoringer kæmpede Hobro-mandskabet videre, og en halv time inde i 1. halvleg reducerede Hobros Emmanuel Sabbi.

Men det blev ved den ene Hobro-scoring, og derfor måtte holdet tage hjem fra Odense med endnu et nederlag i baggagen. Dermed har Hobro ikke vundet de seneste seks kampe, og ligger fortsat på 12. pladsen med 13 point i nu 15 kampe.