Foto: Dannie Rosenkrantz

Hobro-profil solgt til Randers

Hobro IK har solgt angrebsprofilen Mayron George til Superliga-klubben Randers FC.

Hobro IK-profilen Mayron George er tilbage i Superligaen. Den nordjyske klub har solgt den costaricanske angriber til lokalrivalerne fra Randers FC.

- Vi fik muligheden for at hente Mayron sidste sommer og kunne hurtigt se, at han har nogle spidskompetencer man sjældent ser i dansk fodbold. Han har en imponerende fysik og en god højre fod. Mayron er stadig ung, og der er ingen tvivl om, at han stadig ikke er færdigudviklet som fodboldspiller. Vi har udviklet Mayron markant gennem det seneste år, og nu får han mulighed for at udvikle sig yderligere med skiftet til Randers FC, siger Hobro IK's sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

22-årige Mayron George blev med ni scoringer topscorer for Hobro i sidste sæson. Hans indsats var dog ikke nok til at holde den nordjyske klub oppe i Superligaen, og derfor har Hobro IK nu valgt at sælge ham, da klubben fik et attraktivt tilbud fra Randers.

Hobro oplyser, at salget af Mayron George betyder, at klubben har hentet mere end ti millioner kroner i transferindtæger i løbet af de seneste to sæsoner. Den eksakte pris på George melder klubben ikke noget om, men på baggrund af oplysninger fra transfermarkt.de har TV2 Nord regnet sig frem til, at prisen på den costaricanske angriber kan ligge omkring seks millioner kroner.

En del af transferpengene skal Hobro IK muligvis bruge på en erstatning for Mayron George.

- Mayron har gjort det rigtig godt for os, hvor han har bidraget med en masse mål, selv når vi har mødt dygtige modstandere som FC København. Salget af Mayron efterlader et hul i angrebet, og nu skal vi på jagt efter en ny angriber, som kan udfylde det hul, siger Jens Hammer Sørensen.

Hobro ligger i øjeblikket i bunden af 1. division med et point efter to kampe. Mayron George har scoret begge klubbens mål i denne sæson, og han nåede i alt at lave 11 mål i 26 kampe for Hobro IK.