Hobro satte testføring over styr

Superliganedrykkerne tabte træningskamp mod tysk 3. liga-mandskab.

Om en uge sparker Hobro IK gang i deres nye tilværelse i 1. Division. Som test forud for opgøret mod FC Roskilde den 21. juli gæstede de blå-gule tyske Hallescher FC.

Kraftig regn og torden udskød træningskampen, der er en del af Hobros træningstur i Tyskland med et kvarter. Da uvejret var drevet over, viste gæsterne fra Himmerlands spidsangriber Mayron George, hvorfor han stadig er et varmt navn på transfermarkedet, da han efter et kvarters spil bragte Hobro foran 1-0.

Føringen var dog et kort fornøjelse for Ove Pedersens tropper, da hjemmeholdet formåede at udligne kun to minutter efter. Halvvejs i første halvleg fordoblede tyskernes Marvin Ajani både sin egen og holdets målscoring, således at kampen endte 2-1.