Hobro spillede uafgjort mod kinesere

Trods føring ved pausen måtte Hobro IK tirsdag spille uafgjort mod Beijing Guoan i Malaga.

Mens vi herhjemme kæmper med blæst og måske snart sne, kæmper Hobro IK i Malaga i Spanien for at finde den form, der skal sikre førstepladsen i 1. division og dermed tilbagevenden til Superligaen.

Tirsdag spillede holdet deres anden testkamp under træningslejren hvor det kinesiske hold Beijing Guoan var udfordringen, der skulle overkommes.

Det lykkedes desværre ikke helt. Hobro havde flere muligheder i kampens indledning, men kineserne var gode til at stresse det nordjyske hold. Det medførte en del boldtab, men heldigvis for Hobro var kinesernes boldomgang ikke af så høj kvalitet, at de fik noget ud af omstillingerne.

Som kampen skred frem overtog Hobro mere og mere af spillet, men hver gang bolden kom tæt på kinesernes mål manglede Hobro-spillerne lige det sidste, der skulle til. Det ligende at første halvleg ville ende målløs, men kort inden dommeren tog fløjten i munden dukkede anfører Mads Justesen op i kinesernes felt. Her udnyttede han sin højde da bolden i anden omgang efter et hjørnespark blev sendt ind i feltet. Han sendte den videre i mål, så Hobro kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Hobros spilovertag var i anden halvleg afløst af kinesisk overtag, og efter flere chancer kapitaliserede Beijing Gouan efter knap en times spil på deres chancer. Deres spiller Hando Li fik efter at have modtaget en dyb stikning held med at chippe bolden over keeper Alexander Nybo, så bolden kunne trille i mål.

Kineserne havde resten af kampen flere chancer, men formåede ikke at passere Nybo igen. Derfor endte kampen 1-1.