LIGE NU:

Hobro-spiller risikerer at blive smidt ud af landet

Christian Cappis har fået inddraget sit pas og kan blive smidt ud af Danmark, skriver bold.dk.

Han har to år tilbage af sin kontrakt med Hobro IK. Alligevel kan amerikanske Christian Cappis risikere at måtte tage hjem før tid.

Midtbaneprofilens arbejdstilladelse er nemlig ikke blevet fornyet til tiden, og det har fået politiet til midlertidigt at inddrage hans pas.

Det skriver bold.dk, som har talt med Cappis’ agent, Johan Wins.

- Hobro glemte at forny hans arbejdstilladelse allerede i december. De har simpelthen ikke været opmærksomme på det. Jeg har spillere i andre klubber, og jeg har aldrig før oplevet problemer med det her, fordi klubberne har altid fået tilladelserne fornyet i tide. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, siger han til bold.dk.

Billede fra 2018, hvor den dengang 19-årige amerikaner blev en fast del af Hobro IKs Superliga-trup.
Billede fra 2018, hvor den dengang 19-årige amerikaner blev en fast del af Hobro IKs Superliga-trup.

- Ingen har spurgt, om han er okay

Det uskønne forløb har fået Christian Cappis til at søge væk fra Hobro. Ifølge agent Johan Wins var der ingen fra klubben, der handlede på sagen, da politiet inddragede Christian Cappis pas.

- Ingen fra klubben har ringet til ham. Ingen har spurgt, om han er okay. Han har ikke engang fået et træningsprogram at følge, mens han er ude. Han har selv måtte finde og betale for en personlig træner, siger Johan Wins til bold.dk.

quote - Ingen fra klubben har ringet til ham. Ingen har spurgt, om han er okay.

Johan Wins, agent for Christian Cappis

Sportschef i Hobro IK, Jens Hammer Sørensen, beklager forløbet.

- Der er sket en administrativ fejl i klubben. Vi er rigtig kede af det. Lige nu afventer vi en kendelse fra Udenrigsministeriet, siger sportschefen til bold.dk.