Hobro spiller uafgjort

Hobro forærede point til Randers i søndagens kamp på hjemmebane.

Hobro var foran og en mand i overtal, men hjemmeholdet lykkedes ikke med at sætte sig på Randers FC i søndagens kamp på hjemmbane.

Og Hobro må tage sig til takke med uafgjort 2-2. Dermed har holdet endnu ikke vundet en kamp i den nye sæson.

Til søndagens hjemmekamp mod Randers FC havde Hobro-træner Peter Sørensen lavet tre ændringer i forhold til seneste startopstilling, hvilket betød, at Jacob Tjørnelund, Christian Cappis og Julian Kristoffersen alle startede inde, skriver bold.dk, som mener, Emmanuel Sabbi midt i første halvleg viste, hvorfor han er et af klubbens største salgsobjekter. Med en finte gjorde Hobro-kanten en Randers-forsvarer rundtosset, trak ind i banen og krøllede 1-1-udligningen ind ved den fjerneste stolpe.

Med 20 minutter tilbage tog kampen en dramatisk drejning, da Simon Piesinger fik rødt kort for at hive Pål Alexander Kirkevold i trøjen. Men Hobro formåede ikke at udnytte minutterne med en mand i overtal.

Hobro møder fredag Silkeborg på udebane.