Hobro taber hjemmebanebrag til Brøndby

Desværre for Hobro kunne de ikke hive det éne point med sig fra hjemmebanekampen mod Brøndby, efter de tabte 1-2.

Hobro IK skulle forsvare deres position højt oppe i tabellen, da de søndag aften tog imod Brøndby IF i Alka Superligaen.

I lang tid lignede det, at nordjyderne kunne hive ét point ud af kampen, men desværre endte det i et 1-2 nederlag, efter Kamil Wilczek bragte Brøndby i overtiden.

Hobro lagde ud med at score kampens første mål, da Pål Kirkevold scorer på straffe, efter Lasse Vigen fik en arm på bolden i Brøndbys straffesparksfelt.

Lige inden anden halvleg var Hobro endda meget tæt på at gå til pause med 2-0. Så heldig var Hobro dog ikke, selvom de viste flot spil og sad på meget af kampen.

Alligevel kunne Hobro efter 66 minutter se bolden gå ind i eget net, efter Benedikt Röcker header bolden i mål på et hjørnespark.

Hobro IK indtager for øjeblikket en fjerdeplads i Superligaen, men FC Midtjylland kan nå at overhale nordjyderne med en sejr eller uafgjort, når de spiller ude mod AGF mandag.

Næste kamp for Hobro er endnu en hjemmebanekamp; denne gang mod OB den 30. september klokken 16.00.