Hobro taber rodet affære mod Brøndby

Brøndbys Kamil Wilcek blev dobbelt målscorer i kampen mod Hobro.

Hobro IK var indtil søndag aften ubesejrede i den nye Superliga-sæson, men samtidig på jagt efter den blot anden sejr i selvsamme.

Håbet var, at den skulle findes mod Brøndby IF, men fodboldguderne tilsmilede desværre ikke himmerlændinge, der tabte 2-0 på hjemmebane til et velspillede Brøndby-mandskab.

Begge Brøndbys mål blev sat ind af Kamil Wilcek efter henholdsvis 52 og 85 minutters spil.

Forud for det første mål var gået en halvleg hvor både hjemmeholdet og gæsterne fra Brøndby havde svært ved at spille sig frem til chancer. Et enkelt godt bud var der dog kommet til Hobro, men Sabbis præcise indlæg fra baglinjen, blev ikke fulgt præcist op af Rasmus Minor, der headede langt over mål.

Brøndbys første afslutning mod Hobro-målet faldt efter en god halv times spil, da et frispark blev sendt mod Jesper Rask, der havde helt styr på den.

Hurtigt Wilcek-mål

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel før Brøndby satte liv i måltavlen. Efter 52 minutter chippede Kamil Wilcek bolden over en fremadstormende Jesper Rask og så stod der 1-0 til gæsterne.

Forud var gået syv minutter med flere gode Hobro-opspil, der pressede Brøndbys defensiv, men aldrig blev farligt for alvor.

Føringsmålet gav Brøndby mere styring med kampen, men havde svært ved at skabe flere chancer. Og det er da heller ikke nødvendigt hvis modstanderen heller ikke kan gøre det - og det var tilfældet med Hobro.

Det kunne dermed sagtens være endt 1-0, men med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid slog polske Wilcek til igen. En stikning i dybden endte hos Wilcek, som fri mod Jesper Rask fordoblede til 2-0 - kampens resultat.