Hobro tabte i forårets første kamp

Hobro og Brøndby tørnede sammen da forårs-sæsonen i Alka Superligaen skulle sparkes i gang søndag aften. Hobro gik fra kampen uden point.

Alka Superligaen blev søndag aften sparket i gang, da Hobro IK mødte Brøndby IF. Hobro tabte for første gang mod de blå-gule fra Vestegnen i superligaen og måtte dermed gå fra kampen uden point.

Brøndbyspillerne havde fra start af godt styr på bolden og overlod ikke mange chancer til Hobro, der ledte efter kontramuligheder. Den første rigtige chance havde Vestegenen efter 20 minutters spil, hvor David Boysen sendte bolden på stolpen efter et flot forarbejde af Teemu Pukki. Første halvleg sluttede uden mål.

Kampen var kun to minutter inde i anden halvleg før bolden blev sendt i nettet i bag Hobros målmand. Det var Brøndbys Christian Nørgaard, der efter et indlæg satte bolden i nettet. Dommeren underkendte målet for offside, hvilket undrede flere på Brøndby Stadion.

Nyindkøbte Kamil Wilczek scorede sit første mål i Brøndbytrøjen midt i anden halvleg. Hobros målmand, Jesper Rask, stoppede et langskud af Christian Nørgaard, men redningen sendte bolden i fødderne på Wilczek, der i kampens 66. minut scorede opgørets eneste mål. Kampen sluttede med en 1-0 sejr til Brøndby.

Hobro IK spiller deres næste kamp lørdag den 5 marts, hvor møder de Viborg FF på hjemmebane.