Hjemmeholdet Hobro var især i 1. halvleg godt med i opgøret mod FC Midtjylland, men efterhånden løb Hobro tør for kræfter. Foto: Henning Bagger (Ritzau Scanpix)

Hobro tabte pusten mod tophold

FC Midtjylland var for stor en mundfuld for Hobro, der hjemme måtte se sig besejret med 2-0.

Hobro tog i aften hjemme på DS Arena imod 3F Superligaens tophold FC Midtjylland.

Og hjemmeholdet kom godt fra start og producerede mange chancer, dog uden at det lykkedes at få scoret i kampens indledning.

Det var dog ganske tæt på et par gange, hvor Hobros Imed Louati hele to gange ramte træværket.

Efterhånden kom FC Midtjylland bedre med i opgøret og var tæt på at score, da Hobros målmand Jesper Rask var ved at give en løs chance væk, og lidt senere havde FC Midtjylland et skud på stolpen.

1. halvleg endte uden scoringer, men en halvleg hvor Hobro i store perioder var dominerende men ikke formåede at udnytte de oplagte chancer.

Hobro lagde friskt ud i 2. halvleg, men i det 55. minut scorede FC Midtjyllands Anders Dreyer til 1-0. Umiddelbart efter kunne Hobro have bragt balance i regnskabet, men Pål Alexander Kirkevold brændte en stor chance

FC Midtjylland fastholdt presset, og Ronnie Schwartz kunne midt i halvlegen gøre det til 2-0, da han sendte bolden i mål helt ude ved den ene stolpe.

Efterhånden, som halvlegen nærmede sig sin afslutning, løb hjemmeholdet tør for kræfter, og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Næste opgave for Hobro er på fredag ude mod AGF.