Hobro tabte til Randers på overtidsmål

Hobro formåede ikke at få point med fra hjemmekampen mod naboklubben Randers. I tillægstiden scorede André Rømer til resultatet 2-1 til gæsterne.

Hobro tabte søndag 2-1 til lokalrivalerne fra Randers i en kamp, der først fandt en vinder til allersidst.

Den sene afgørelse må gøre ekstra ondt, ovenpå alle de skrammer og blå mærker, Hobro-spillerne også må tage med fra lokalopgøret.

Kampen gav nemlig alle de jernhårde tacklinger, man kunne forvente i lokalopgøret.

Skøn intensitet, hvis man er til det. Noget rod, hvis man foretrækker poleret fodboldspil.

Hver sin smag. Der blev dog også mulighed for mål. Desværre for Hobro, formåede Randers altså at lave et mere til allersidst.

Tidligere Hobro-spiller lagde ud

Det blev den tidligere Hobro-back Björn Kopplin, der åbnede scoringen, da han i feltet behændigt fik bolden under kontrol og passeret Jesper Rask. 1-0 til Randers.

Ganske fortjent tog Randers den føring med til pause. Hobro havde betragtelige problemer med at få spillet til at køre i første halvleg.

Hobro fortsatte den fightende stil efter pausen – til gengæld gav det så også udbytte på måltavlen.

Høje Rasmus Minor var trukket med frem til et langt indkast. Indkastet forlængede Minor videre ind til holdkammeraten Edgar Babayans resolutte afslutning - og udligning. 1-1.

Mere så det ikke ud til at blive til. Lige indtil Randers slog til på en effektiv omstilling i fjerde tillægsminut. En omstilling, André Rømer omsatte til det sejrsgivende mål.

I en kamp, hvor der både blev givet og taget, virkede det ellers ganske oplagt, at begge hold skulle have noget med derfra. Men nej.

Randers tog de tre point og lægger afstand til AaB, nu foran med fire point på gruppens førsteplads. Hobro ligger nummer fire, fire point efter Vendsyssel på tredjepladsen.