LIGE NU:

Hoteldirektør: - Det rammer hårdt hver eneste gang

Statsministeren har tirsdag aften forlænget de nuværende coronarestriktioner. En beslutning, der ikke kommer bag på direktøren på Hotel Amerika i Hobro.

Med de forlængede restriktioner, som statsministeren tirsdag aften præsenterede, går der nu endnu længere før restaurationer og hoteller kan åbne op for gæster igen.

De nuværende restriktioner, som blandt andet betyder, at restauranter kun må servere take away, blev forlænget frem til den 17. januar.

- Forlængelsen af restriktionerne kommer egentlig ikke som en overraskelse, men det kommer til at betyde, at vores situation fortsætter som nu. Hele vores branche er presset. Møder, konferencer og businessophold bliver ikke rykket ud i andre omgivelser, end de vante kontoer, så vi mangler kunder i alle dele af vores forretning, lyder det fra direktør på Hotel Amerika i Hobro, Peter Hansen.

Hotel- og restaurationsbranchen har været hårdt ramt af restriktioner i hele 2020 og restriktionerne er ofte kommet med kort varsel.

- Det rammer hårdt hver eneste gang, at der kommer nye restriktioner eller de gældende bliver forlænget. Siden midten af september har vi ikke haft et almindeligt bryllupsarrangement, siger Peter Hansen.

Selvom de forlængede restriktioner betyder ringere forretningsvilkår, så er hoteldirektøren forstående overfor beslutningen.

- Nu skal vi have styr på smitten og få den under kontrol. Det gode ved forlængelsen af de her restriktioner er, at vi har fået at vide, at hvis restriktionerne bliver forlænget, så bliver hjælpepakkerne også automatisk forlænget, så det er en hovedpine mindre at tænke på, siger han.

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

300621 Arne Boelt, Borgmester Hjørring Kommune

play Nyt budgetforlig i Hjørring Kommune: - Vi kan fastholde serviceniveauet

Ole Post Madsen, økonomiformand i Aalborg Freja samt Simon Gasberg som er målmand, anfører og bestyrelsesmedlem i Aalborg Freja.

play Nordjysk pokalsensation: - Giv os AaB i næste kamp

Vestre landsret viborg

Mand idømt fem års fængsel for voldtægt af mindreårig på institution

def_thumb,50_percent

gallery Nordjylland bliver blæst igennem: Vindstød af stormstyrke målt

Til forsiden

Til forsiden