Indbrudstyve har udnyttet, at flere af de brandhærgede lejligheder i boligområdet Stoldal i Hobro er fraflyttet på grund af branden, der raserede lejlighedskomplekset søndag.

Indbrud i brandhærgede lejligheder

Indbrudstyve har været på spil i 14 ud af 20 lejligheder, der søndag blev raseret i branden i boligområdet Stoldal i Hobro.

I søndags måtte 64 beboere evakueres, efter at deres lejligheder blev hærget af brand. Og i dag kan nogle af beboerne fra Boligområdet Stoldal i Hobro konstatere, at der også har været indbrud i deres lejligheder efter branden.

TV2 Nords udsendte reporter, Mogens Jørgensen, fortæller, at politiet har bekræftet, at der har været indbrud i 12 lejligheder i boligområdet.

- Jeg har også talt med nogle af beboerne, og de er rystede over, at der er nogen, der kan finde på at udnytte sådan en situation og begå indbrud i de fraflyttede lejligheder, siger Mogens Jørgensen.

64 beboere blev evakueret i forbindelse med branden. I 18 lejligheder er skaderne så store, at der vil gå op mod fire måneder, før beboerne kan flytte ind igen.

I mellemtiden bliver beboerne genhuset, og i Hobro Idrætscenter har frivillige samlet tøj ind til de beboere, som har mistet alt i branden.

Læs også Brand i Hobro: Politiet undersøger vidneforklaringer