Kan du kende forskel? Tvillinger er samlet igen, men det giver også udfordringer

Det lå ikke altid i kortene, at Oliver og Lukas Klitten skulle spille fodbold. Men nu spiller de igen på samme hold.

Hvem er hvem?

Selv pressechefen for Hobro IK, Mikkel Højbro, har svært ved at udpege, hvem der er Oliver, og hvem der er Lukas, da TV2 Nord inden torsdagens træning i Hobro henvender sig om at få et interview med de enæggede tvillinger.

- Det hænder da, at både cheftræner Martin Thomsen og holdkammeraterne tager fejl af tvillingerne, griner pressechef Mikkel Højbro, men heldigvis sparker Oliver med venstre ben, Lucas med højre. 

Også Hobros træner Martin Thomsen, der selv siger, han sagtens kan kende forskel på de to tvillinger, glæder sig over at have tvillingerne samlet i klubben.

- Det er et par rigtig gode drenge, og jeg er glad for at have fået Lukas på holdet. De er ikke kun nogle fantastiske fyre, men også nogle rigtig gode fodboldspillere, anerkender cheftræneren.

Kan du kende forskel på de to tvillinger?
Kan du kende forskel på de to tvillinger?
Foto: Simon Mølgaard / TV2 Nord

Spiller sammen igen 

Efter et par år i andre klubber skal de 23-årige Klitten-brødre igen spille på samme hold, som de gjorde, da de var små drenge i barndomsklubben Skalborg, som ungdomsspillere i Aalborg Freja, og i starten af karrieren hvor begge var på kontrakt i AaB. 

Oliver Klitten indrømmer, at han har haft en finger med i spillet om at få sin tvillingebror Lukas tilbage til Danmark og Hobro, efter Lukas Klitten har været tilknyttet den Italienske klub Frosinone og superligaklubben Silkeborg IF.

- Lukas kunne ikke undvære mig mere og ringede hele tiden, siger Oliver med et smil og fortæller, at han selvfølgelig lagde et godt ord ind for sin tvillingebror for at få ham til Hobro. 

Det ser også ud til, at de begge to trives rigtig godt med igen at spille sammen. Det gælder dog også uden for banen.

- Vi er rigtig meget sammen, og lige nu kigger vi faktisk på lejlighed, så vi kan flytte sammen i Aalborg, fortæller Lukas.

Du kan se hele indslaget og se, om du kan kende forskel på de to tvillinger herunder: 

Fodbold eller ej?

Men det lå ikke i helt i luften, at det netop skulle blive fodbold de to tvillinger skulle gå til. Deres far Lars Klitten er nemlig tidligere formand i badmintonklubben Triton Aalborg.

- Vores far så vist helst, vi skulle spille badminton, men vi ville hellere spille fodbold, siger de begge og glæder sig over, at det lige nu går rigtig godt for Hobro. 

Med en hjemmesejr i morgen - fredag - kan Hobro IK komme hele otte point foran AC Horsens på syvendepladsen, som også er morgendagens modstander på DS Arena klokken 19. 


Seneste nyt

fra Nordjylland