LIGE NU:

Krudtkongen i Arden udsat for tyveri: - Det er godt nok irriterende

Krudtkongen i Arden blev fredag nat udsat for tyveri, da ukendte gerningsmænd brækkede en container med fyrværkeri op og stjal fyrværkeri for et stort beløb.

Det var et kedeligt syn, der mødte Jesper Knudsen fredag morgen, da han mødte op ude ved sit fyrværkerilager i Arden.

Ukendte gerningsmænd havde i løbet af natten været forbi Jesper Knudsen fyrværkeriudsalg Krudtkongen i Arden og haft lidt for lange fingre.

- De har brækket containeren, men jeg regnede godt nok ikke med at det kunne lade sig gøre, siger Jesper Knudsen, der er indehaver af Krudtkongen i Arden.

Tyveknægtene kom fra containeren ubemærkede med et stort antal fyrværkeri.

- Jeg ved ikke, hvor meget der er blevet stjålet for. Men jeg kan i hvert fald sige, at det er et stort beløb, siger Jesper Knudsen.

Tyveriet kan ende med at blive en dyr forrentning for Jesper Knudsen. Dels fordi han nu har mindre fyrværkeri at sælge, men også af forsikringsmæssige årsager.

- Det er godt nok irriterende. Og det er helt skidt, fordi den slags ikke kan forsikres. Det er alt for dyrt, og derfor er det jo også ud af egen lomme, når den slags bliver stjålet, siger Jesper Knudsen.

På grund af det store tab af fyrværkeri har Jesper Knudsen de sidste dage været nødt til at tage sine forholdsregler for at være sikker på, at han har fyrværkeri at sælge op i mod i nytårsaften i aften mandag.

- De sidste nætter har jeg derfor haft nogle til at sidde i en bil og holde øje med containeren, så det ikke skulle ske igen, siger Jesper Knudsen.

Søndag troede Jesper Knudsen, at han havde fået gennembrud i sagen, da man mente, at gerningsmanden var blevet fundet.

- Det var desværre en nitte. Han havde slet ikke noget med det at gøre. Så jeg forventer ikke, at vi finder det. Det skal jo være afsat inden i aften, så det er nok for sent nu, siger Jesper Knudsen.

Heldigvis for Jesper Knudsen har folk i lokalområdet været gode til at støtte op om hans forretning, så han ikke går ind i det nye år med en stort underskud.

- Men folk har været rigtig søde til at støtte op om salget alligevel, så det har været rigtig dejligt, siger Jesper Knudsen