Foto: Jan Pedersen

Lastbil og personbil kørt sammen: Alvorligt kvæstet kvinde fløjet på hospitalet

To personer var tirsdag ved middagstid involveret i et voldsomt trafikuheld på Randersvej udenfor Hobro.

En lastbil og en personbil var mandag klokken 12.41 involveret i en alvorlig trafikulykke. Lastbilen og personbilen kørte i hver sin retning på Randersvej udenfor Hobro. Her har de så ramt hinanden. 

- De er kørt næsten frontalt sammen. Lastbilen er ramt på den ene forlygte og på trinbrættet, og personbilen er også ramte sådan lidt i den ene side, fortæller indsatsleder ved Nordjyllands Beredskab René Nikolajsen. 

Der var kun én person i begge biler. Chaufføren af lastbilen er rystet, men ellers uskadt. I personbilen var chaufføren en kvinde. Hun blev klippet fri af bilen, hvorefter hun blev hentet med helikopter og fløjet til sygehuset. 

- Status på kvinden er, at det er alvorligt. Hun er alvorligt kvæstet, og derfor ligger hun nu på Aalborg Universitetshospital, fortæller Poul Fastergaard, der er vagtchef ved Nordjyllands Politi. 

I følge bilinspektørens undersøgelser på stedet, så er det kvinden i personbilen, der af endnu uvisse årsager er trukket over i den modsatte vejbane. Lastbilen forsøger så at undvige ud i rabatten, men kan ikke nå langt nok ud. 

- Hvad der har fået hende til at trække over, det kan vi ikke sige noget om. Om hun har fået et ildebefindende, eller hvad det er, det ved vi ikke, fortæller Poul Fastergaard. 

Der er mandag eftermiddag igen farbart på strejkningen. 

Læs også Mere end bare fisk: Nordjyske bolsjer og oste med i ny guide til Vestkysten