Lige ved og næsten: Hobro smider point mod FC Midtjylland i slutminutterne

Hobro fik udlignet FC Midtjyllands første føring, men måtte alligevel forlade hjemmebanen i Hobro uden point.

Hobro var tæt på at hive det ene point med sig, da topholdet fra FC Midtjylland fredag aften var på besøg.

FC Midtjylland dominerede første halvleg og bragte sig foran med 0-1. På et tidspunkt lød statistikken for succesfulde afleveringer på 42 til Hobro og hele 250 til FC Midtjylland, så det var i høj grad ulvene fra Midtjylland, der var på bolden.

Alligevel kom Hobro tilbage i 2. halvleg. Hobros Edgar Babayan tog to hurtige træk ind i banen på kanten af FC Midtjyllands felt og sendte bolden i kassen til 1-1 efter 53 minutter. Med udligningen lignede det længe, at Hobro kunne beholde det ene point i Nordjylland, men FC Midtjylland ville det anderledes.

Med 10 minutter tilbage af opgøret fik de nemlig smidt et indlæg tæt ind under mål. Det indlæg var en FC Midtjylland-agriber først på, og så stod der 1-2 til FC Midtjylland.

Nederlaget, der er den nye Hobro-træner, Peter Sørenens, første, betyder, at Hobro fortsat ligger på superligaens 13. plads, hvor de kun har bundproppen fra Vejle under sig.

Sidste runde af grundspillet skal spilles søndag den 17. marts. Her skal Hobro besøge FC København.