Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Motorvej er spærret: Seks personer er kommet til skade i alvorlig ulykke

Motorvej E45 er lige nu spærret i nordgående retning ved Hobro på grund af alvorlig ulykke. Der holder en lægehelikopter på stedet for at behandle implicerede.

Seks personer er kommet alvorligt men ikke livstruende til skade i forbindelse med en ulykke på motorvej E45. Det oplyser Nordjyllands Politi.

Ulykken er sket kort efter klokken 16, da to biler af endnu ukendte årsager støder sammen. En person i en af bilerne var indtil for kort tiden siden fastklemt, men politiet oplyser, at vedkommende netop er kommet fri.

Der er en helikopter til stede på motorvejen, hvor man forsøger at behandle de i alt seks tilskadekomne på stedet. Ulykken er sket tæt på frakørsel 36 Onsild i nordgående retning. 

En af de tilskadekomne bliver transporteret til sygehuset i Randers, men de fem øvrige bliver flyttet til behandling på Aalborg Universitetshospital. Den ene vil blive transporteret dertil med helikopter.

Motorvejen er lige nu spærret, og der er skiltet med omkørsel. 

På nuværende tidspunkt har politiet ikke yderligere om ulykken, ligesom man heller ikke ved, hvornår motorvejen igen bliver åbnet for trafik.