Nedbrændt familievirksomhed melder klar igen: - Kruse Vask skal og vil bestå

Kruse Vask er allerede i morgen klar til at levere igen, efter den familieejede virksomhed mandag brændte ned.

Virksomheden Kruse Vask  brændte mandag aften ned til grunden til stor sorg for familien bag vaskeriet.

Siden da har den familiedrevne virksomhed mødt stor opbakning fra kunderne, ligesom borgmester i Mariagerfjord Kommune, Mogens Jespersen (V) i går var ude og gøre opmærksom på vigtigheden af virksomheden og gav sin fulde opbakning.

Og netop den opbakning har været med til, at familien Kruse her til aften kan melde ud i en pressemeddelelse, at "Kruse Vask skal og vil bestå".

- Vi har brugt de sidste to døgn på at skabe sikkerhed og sindsro til vores kunder, lyder det fra en fortsat berørt Martin Kruse.

- Opbakningen og forståelsen fra vores kunder berører os dybt i vores hjerter. De giver os kampgejsten, der er nødvendig for at overleve denne tragiske situation.

Levering er klar fra i morgen

Kruse Vask har haft placering i Veddum de sidste 52 år. Så sent som i går gav borgmester i Mariagerfjord Kommune, Mogens Jespersen (V) udtryk for, hvor vigtig virksomheden har været og stadig er for lokalsamfundet.

- Det er en virksomhed, der virkelig betyder, og i generationer har betydet meget for Veddum. Der er jo mange ansatte, og det har der været næsten hele tiden, lød det fra borgmesteren, der samtidig meddelte sin fulde opbakning til familien. 

Og sådan skal det fortsat være. Martin Kruse fortæller, at planen er at genopføre Kruse Vask på grunden i Veddum.

- Der er ikke andet, der giver mening. Intet andet giver mening for os.

Allerede fra i morgen 29. februar kan alle kunder forvente den sædvanlige kontakt og levering fra Kruse Vask, da de gennem et samarbejde med ELIS kan genoptage deres leverancer med egne medarbejdere.


Seneste nyt

fra Nordjylland