Nedbrændt virksomhed har borgmesterens opbakning: - Veddum er jo kendt for Kruse Vask

Lokalsamfundet lider et stort tab efter voldsom brand.

Vaskeriet Kruse Vask i Veddum er stort set brændt ned til grunden, efter en voldsom brand mandag aften, og det har i den grad ramt ejeren Martin Kruse.

Nu reagerer borgmesteren i Mariagerfjord Kommune også på den triste nyhed. 

- Det er jo frygteligt, lyder det fra Mogens Jespersen (V), der fik beskeden lidt efter klokken 22.00 mandag aften. 

- Det er en virksomhed, der virkelig betyder, og i generationer har betydet, meget for Veddum. Der er jo mange ansatte, og det har der været næsten hele tiden. 


Familievirksomheden er kørt fra far til datter og fra datter til søn nu, og den har været der igennem mange generationer i det lille samfund. 

Og vaskeriet har været et godt forbillede for andre virksomheder. 

- For en måned siden var jeg faktisk sammen med erhvervsfolk rundt i kommunen for at se på nogle gode virksomheder, og der besøgte vi Kruse Vask, fortæller Mogens Jespersen. 

Under rundvisningen fik borgmesteren og erhvervsfolkene blandt andet en snak med Kruse Vask om, hvad virksomheden gør i miljøets navn. 

quote Det er en virksomhed, der virkelig betyder, og i generationer har betydet, meget

Mogens Jespersen (V), borgmester i Mariagerfjord Kommune

En lille virksomhed med stor betydning

Kruse Vask har cirka 30 ansatte og på deres hjemmeside gør de faktisk en dyd ud af at være en lille virksomhed, så de kan tage godt hånd om lokalområdet. 

- Det er jo i mange sammenhænge en lille virksomhed, men det var i den grad en driftig virksomhed med en meget driftig mand i spidsen, Martin (Kruse, red.), lyder de lovprisende ord fra Mogens Jespersen om Kruse Vask og ejeren. 

Der er altså ingen tvivl om, at vaskeriet har en stor betydning for lokalsamfundet, og borgmesteren håber i den grad, at Kruse Vask får mulighed for at genopbygge virksomheden.

- Veddum er jo blandt andet kendt for Kruse Vask. Lad mig sige det på den måde.

- Jeg har ikke snakket med Martin endnu, han har sikkert rigtig meget at se til, men han har min opbakning, og det ved han, slutter borgmester i Mariagerfjord Kommune, Mogens Jespersen. 


Seneste nyt

fra Nordjylland