Foto: Danske Spil

Nordjyde skrabede sig til milliongevinst

En 51-årig kvinde fra Hobro manglede som sædvanligt kun ét enkelt juletræ på sin Quick skrabe-julekalender. Men i år skete det. Det tiende og gevinstgivende juletræ blev skabet frem, og det gav en gevinst på en million kroner.

Den 22. december manglede der igen i år kun et enkelt juletræ på familien i Hobros Quick skrabe-julekalender. I år fik familiens ene datter lov til at skrabe.

-Vi sad og hyggede med kaffen, da hun pludselig udbryder ”det er et træ”, og så blev der ellers talt træer igen og igen og igen, fortæller den glade vinder.

Vinderen er en kvinde på 51 år fra Hobro. Hun fortæller, at hun hvert år siden skrabe-kalenderen første gang kom på gaden i 1994 har købt to kalendere.

-Jeg har før vundet mindre gevinster, og jeg har da rigtig mange gange haft ni juletræer, så jeg regnede da bestemt ikke med også at få det tiende i år. Jeg var helt ”wow”. Jeg kan stadig ikke forstå det, siger skrabe-vinderen.

Familien har endnu ikke besluttet om gevinsten skal gå til drømme eller mere praktiske ting.

-Vi har brugt rigtig meget tid på at tænke over, hvordan gevinsten skal bruges. Det eneste, der er sikkert indtil videre, er udbetaling af et lån, forkælelse til børnene og en familieferie. Så må vi se, hvad vi ellers kommer på, siger hun.

Alle milliongevinsterne er endnu ikke fundet. Der er kun fundet to vindere, og derfor er der stadig tre kalendere tilbage med gevinst på.