LIGE NU:

Officiel åbning: TV2 Nord på plads i Hobro

TV2 Nord dækker nu hele Himmerland fra ny redaktion i Hobro. Det vækker begejstring hos borgmestrene, og journalisterne glæder sig også.

TV2 Nord har i to og et halvt år haft egnsredaktion i Frederikshavn, som dækker Vendsyssel. Nu bliver det også til en redaktion syd for fjorden – nemlig en Himmerlands-redaktion, som er placeret i Hobro.

- Vi glæder os rigtig meget til det. Jeg har haft en kort snak med vores to journalister og sagt, at de har noget at leve op til, fordi vores redaktion i Frederikshavn er virkelig et succes-eksempel for os, siger Mikael Justesen, administrerende direktør, TV2 Nord.

Redaktionen i Hobro skal dække de tre kommuner i Himmerland, Rebild, Mariagerfjord og Vesthimmerland, og her glæder borgmestrene sig over, at få en medievirksomhed til området.

quote En nordjysk redaktion, der ligger i den sydlige del af Nordjylland, det synes vi, at vi har manglet.

Mogens Jespersen, borgmester, Mariagerfjord Kommune

- Vi er virkelig glade for, at I kommer herned. En nordjysk redaktion, der ligger i den sydlige del af Nordjylland, det synes vi, at vi har manglet. Så det kommer til at betyde rigtig meget for Himmerland, at I er så tæt på, som I er nu, siger Mogens Jespersen, borgmester, Mariagerfjord Kommune.

Og også lidt længere mod vest, er der tilfredshed med, at TV2 Nord åbner en redaktion i Hobro.

- Det, der er vigtigst for kommunerne i Himmerland, er, at vi bliver dækket. Jeg synes, at vi har været godt betjent i Vesthimmerland, nu kommer I til Hobro – jeg tror, at det bliver rigtig godt, siger Per Bach Laursen, borgmester, Vesthimmerlands Kommune.

Rundt i alle hjørner af Himmerland

TV2 Nords Himmerlands-redaktion er flyttet ind i Cemtec i Hobro, og det er herfra, at journalisterne Sofie Bach og Mette Kristensen skal dække de himmerlandske kommuner.

Redaktionen flyttede ind 1. januar og har de seneste par uger leveret nyheder og reportager fra hele Himmerland. I dag blev åbningen officielt markeret med en reception.

- Vi skulle gerne komme helt rundt i alle hjørner af Himmerland og dække stort som småt, siger Mette Kristensen.

- Det kan godt være, at vi ligger her i Hobro, men vi ligger heldigvis, så vi hurtigt kan komme på motorvejen og ud til de andre byer også, supplerer Sofie Bach.