Seneste nyt

fra Nordjylland

Politianmeldt efter sure smileys på stribe: - De kan bare komme igen

Mariager Bistro og Konditori er efter deres tredje sure smiley i år nu blevet politianmeldt af Fødevarestyrelsen.

Tilsynet blev foretaget 30. maj.

Det er især håndteringen af madvarer og rengøring, som har fået en negativ anmærkning i rapporten. 

Blandt andet er 10 kilo fisk blevet opbevaret ved forkert temperatur, mens der er fundet madrester, spindelvæv og skimmellignende vækst forskellige steder i produktionsområdet.

Af rapporten fremgår der blandt andet:

"Sort skimmellignende vækst på gummilister i køleskabe. Hvide plamager i bunden af køleskab med fersk fisk. Fødevarerester i bunden af skufferne med emballerede fødevarer. Gule og brune indtørret fødevarerester på væg ved håndvask".

Henrik Mikkelsen, der er indehaver af Mariager Bistro og Konditori, er meget ærgerlig over den sure smiley, men hentyder til, at det var dårlig timing, der resulterede i den sure smiley.

- Vi var i gang med at hænge en ny emhætte op, og det støver jo meget. Så kom de et par dage efter. De vidste, at vi var i gang med at hænge en ny emhætte op, så det synes jeg faktisk, er lidt dårligt, fortæller han om tilsynet og tilføjer, at han ikke er nervøs ved et fremtidigt tilsyn.

- Nu har vi fået den nye emhætte op at køre, så de kan bare komme, siger han selvsikkert.

Emhætten fik i de to foregående besøg fra øFdevarestyrelsen dumpekarakter, men det tyder altså på, at den ikke kommer til at være et problem i fremtiden.

Udover den sure smiley og politianmeldelsen er bistroen blevet forelagt en bøde på 5.000 kroner.