LIGE NU:

Politiet søger vidner: Overfald i Hadsund

En 58-årig mand blev påskedag, søndag 12. april, udsat for et voldeligt overfald i Hadsund. Har man set noget, bedes man kontakte Nordjyllands Politi.

Sidst på eftermiddagen mellem klokken 16 og 17 påskedag, ved Munchs Eng i Hadsund, blev en 58-årig mand overfaldet med slag og spark af en ukendt gerningsmand på omkring 25 år. Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Kort før overfaldet var den 58-årige mand kommet kørende på sin scooter inde i Hadsund. Og da han var på vej til et grønt areal i Hadsund, mødte han to modkørende scootere. Idet disse to overhalede nogle medkørende cyklister og også skulle passere forurettede, dyttede han af dem, fordi han var bange for, at de ikke havde set ham. 

- Da den 58-årige derpå ankom til Munchs Eng, hvor han tog ophold, kom den ene af to personer på scooterne hen til ham. Her blev han overfaldet med slag og spark, så han pådrog sig hævelser i ansigtet, forklarer politiassistent fra Nordjyllands Politi, Niels Voldbæk, og han oplyser, at den anden person på scooter også kom til stedet, men denne person intet foretog sig, mens overfaldet stod på.  
  
- Bagefter kørte de begge to bort fra stedet, tilføjer Niels Voldbæk. 

Ring 114 med oplysninger

Nordjyllands Politi vil gerne i kontakt med de 2-3 cyklister, der den pågældende dag kørte på Østre Alle i Hadsund cirka mellem i tidsrummet 16-17. Cyklisterne kørte i vestlig retning, da de blev overhalet af to scootere, og førerne på disse bar ingen styrthjelm, ligesom de beskrives som værende omkring 25 år. 

- Alle andre med oplysninger i sagen er naturligvis også velkomne til at henvende sig, understreger politiassistent Niels Voldbæk. 

Man kan kontakte Nordjyllands Politi på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.