LIGE NU:

Quincy Antipas fortsætter i Hobro IK frem til nytår

Hobro IK tog afsked med Quincy Antipas i maj måned, men nu er parterne alligevel blevet enige om at forlænge samarbejdet. Der er således lavet en ny halvårig aftale med angriberen fra Zimbabwe.

Der var egentlig taget afsked med fodboldspiller Quincy Antipas i Hobro IK ved udgangen af sidste sæson, men fredag eftermiddag er klubben ude med en ny udmelding: 

Nu er angriberen fra Zimbabwe og Hobro IK alligevel blevet enige om at forlænge samarbejdet frem til nytår. Dermed får Quincy Antipas mulighed for at udbygge de 74 kampe og 11 mål, han i øjeblikket er noteret for i Hobro-trøjen.

Sportschef Jens Hammer Sørensen erkender, at en spiller med Quincy Antipas’ kvaliteter har manglet i truppen gennem opstarten, og det er årsagen til, at der nu forlænges med angriberen.

- Vi har i løbet af opstarten erkendt, at vi alligevel godt kan se Quincy spille en rolle her i Hobro IK i denne sæson, og derfor har vi lavet en ny aftale med ham. Vi har manglet en angrebstype som Quincy, der har fart i fødderne og kan skabe ravage på den sidste tredjedel af banen. Jeg er meget tilfreds med, at vi også kommer til at se Quincy i Hobrotrøjen i denne sæson, siger Jens Hammer Sørensen.

34-årige Quincy Antipas glæder sig også over, at det alligevel blev til en ny aftale i Hobro IK. 

- Jeg er meget glad for at være tilbage i Hobro IK, hvor jeg har haft det rigtig godt i de seneste år. Jeg ser frem til at hjælpe holdet igen i denne sæson, og jeg glæder mig til at komme i kamp igen, lyder det fra angriberen.

Hobro IK spiller næste kamp i Superligaen på mandag, hvor FCK gæster Hobro. Kampen begynder klokken 19.