Sløj topkamp i Hobro endte uden mål

Hobro IK kunne sætte et point ind på kontoen efter at de søndag eftermiddag spillede uafgjort mod HB Køge.

Det var 1. divisions førerhold, HB Køge, der kom til Hobro søndag, hvor hjemmeholdet tog imod. Der var dog ikke meget topkamp over de 90 minutter på grønsværen, for ingen af holdene kom frem til scoring og kampen endte derfor 0-0.

Hobro IK lagde dog aggresivt fra land i første halvleg, og efter mindre end et minuts spil kom Wilfried Domoraud frem til en kampens første afslutning. Kort tid efter fik Nicolas Gotfredsen sendt en forkølet afslutning i retning af Køges mål.

Herefter dalede intensiteten, og HB Køge kom ind i kampen uden dog at blive rigtig farlige på den sidste tredjedel af banen. Når Hobro var på bolden manglede skarpheden dog også, men efter et par løse muligheder til udeholdet fulgte en god Hobro-periode hvor målscoreren fra sidste runde, Anatole Abagn, efter et hjørnespark fik headet bolden mod, men forbi, mål.

Resten af kampen bølgede initiativet og chancerne frem og tilbage, men ingen kom frem til chancer, der for alvor var farlige. I kampens overtid var hjemmeholdet dog tæt på, da bolden, efter et hjørnespark endte i en stor omgang klumpspil og til sidst på målstregen hvor udeholdet fik sparket væk.

Med søndagens ene point beholder både Hobro og HB Køge deres placeringer i tabellen.