Superliga: Hobro delte point med Horsens

Det lykkedes ikke for Hobro IK at tage mere end det ene point mod Horsens i den nedre ende af superligaen.

Hobro IK tog i aften imod AC Horsens i 3F Superligaen. Og med en placering som nummer 12 i tabellen inden opgøret havde det lunet gevaldigt for Hobro IK med tre point.

Værterne måtte dog nøjes med det ene point på kontoen, da kampens slutresultat blev uafgjort 0-0.

Hobro IK lagde bedst ud i første halvleg, men efterhånden kom gæsterne fra AC Horsens mere med i kampen.

I anden halvleg var Hobro IK toneangivende uden dog at spille sig til de helt store chancer. Men i slutminutterne havde hjemmmeholdet et godt forsøg, som Horsens-keeperen lidt heldigt fik reddet.

Næste opgave for Hobro IK bliver en svær udekamp søndag 15. december mod Brøndby.