To biler stædte frontalt sammen i tågen ved Arden i morges. Foto: Per Frank Paulsen

Tåge: Mor og børn i frontalt sammenstød

Mor og to børn slap med skrækken og mindre skader, efter de stødte frontalt sammen med 21-årig mand ved Arden.

Endnu en gang var tågen skyld i trafikuheld i Nordjylland. Lidt over syv i morges indløb en alarm, der fik de røde advarselslamper til at blinke hos redningspersonalet i Mariagerfjord Kommune.

To biler var kørt frontalt sammen ud for Store Ardenvej 4, og beskrivelsen af ulykken fik redningsfolkene til at tage det store skæreværktøj med i værktøjskassen.

En yngre mor med sine to børn på fem og otte år i bilen var kørt ind i en modkørende yngre mand med lav hastighed. Den 21-årige mand var i gang med at foretage et venstresving, da ulykken skete. Politiet har optaget rapport på sagen, og et eventuelt skyldsspørgsmål afgøres senere.

- De havde simpelthen ikke set den modkørende. Heldigvis viste det sig, at ulykken var sket lige overfor en læges hus, som begyndte at tage sig af de tilskadekomne straks efter sammenstædet. Lægen kunne hurtigt konstatere, at der kun var tale om mindre skader, fortæller indsatsleder i Mariagerfjord Kommune, Allan Frisk.

Fremme på ulykkesstedet konstaterede redningsfolkene, at ingen af de involverede var kommet til skade. Alle implicerede sad i en taxa, der var kommet forbi lige efter uheldet, og fik varmen.

- Den ene af pigerne klagede over smerter i brystet, så derfor var vi forberedt på det værste. Det viste sig heldigvis, at årsagen var trykket fra sikkerhedsselen i sammenstødet, forklarer indsatslederen.

Familien blev kørt til rutinemæssig undersøgelse på hospitalen. Vejen var spærret fra ulykkestidspunktet til cirka 8.30.