LIGE NU:

Taktikken skal på plads: Hobro gør klar til at tage imod Superligaens tophold

Der mangler fem kampe i Superligaens grundspil, inden slutspillet går i gang. Hobro IK er sikker på at skal spille med om nedrykning.

Hobro IK havde i dag valgt at lukke træningen for pressen og tv, inden Hobro IK i morgen aften møder Superligaens absolutte tophold FC Midtjylland på DS Arena klokken 19.00.

Den lukkede træning skyldes, at holdet skulle indøve nogle taktiske ting forud for kampen i morgen. Og der er noget at rette op på for træner Peter Sørensen, efter Hobro i sidste spillerunde tabte den tolvte kamp i træk, da de på udebane i Haderslev tabte 1-3 til Sønderjyske, efter en dårlig holdindsats.

Og med kun fem kampe tilbage i grundspillet er Hobro sikker på at komme til at spille om nedrykning fra superligaen. Spørgsmålet er om Hobro rykker direkte ud, eller man skal ud i nedrykningsplayoff, som man også var i sidste sæson, men klarede frisag efter at have slået Vejle og Viborg.

i denne sæson rykker det værst placerede hold i de to nedrykningspuljer direkte ud af Superligaen, mens tredjepladserne møder hinanden hjemme og ude om en billet til næste sæson i det fineste fodboldselskab i Danmark.

Efter træningen i dag havde Mogens Jørgensen en længere snak med cheftræner Peter Sørensen om blandt andet kampen i morgen mod FC Midtjylland, men også om det kommende nedrykningsspil, som nærmer sig.

Se interviewet med cheftræner for Hobro IK, Peter Sørensen, her: