Foto: Hobro IK

Tidligere AaB’er til Hobro

Hobro IK har skrevet kontrakt med den tidligere AaB’er Nicholas Gotfredsen, der kommer til klubben på en fri transfer.

Nicholas Gotfredsen spillede senest i Viborg FF, hvor han dog var lejet ud til FC Fredericia i sidste sæson. Her spillede han 25 kampe og scorede 6 mål.

Den nu 27-årige forsvarsspiller var som ungdomsspiller i FC Nordsjælland. Som seniorspiller har han repræsenteret Hellerup IK, Aarhus Fremad, AaB, Viborg FF og altså senest FC Fredericia.

Sportschef Jens Hammer Sørensen er godt tilfreds med tilføjelsen af Nicholas Gotfredsen, som har stået højt på ønskelisten.

 - Med tilføjelsen af Nicholas får vi hentet endnu en ønskespiller til klubben. Vi har kendt Nicholas i mange år, og han har jo vist, at han er en dygtig spillende midtstopper, som også er særdeles målfarlig. Derudover kender Ove og Nicholas jo hinanden gennem deres fælles tid i FC Fredericia, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Hobro har sagt farvel til tre midtstoppere denne sommer, og derfor har klubben været på jagt efter en ny spiller til netop den position. Det har man nu fået med tilføjelsen af Nicholas Gotfredsen, der ser frem til opholdet i Hobro.

- Hobro står for noget fodbold jeg kan sammenligne mig med. De har store ambitioner om at vende tilbage til Superligaen, og det vil jeg selvfølgelig gerne være en del af. Jeg kommer ind med en masse gejst og vilje, som jeg tror der er brug for efter den hårde sæson klubben var igennem sidste år i Superligaen, siger Nicholas Gotfredsen om sit skifte til Hobro IK.