Tidligere politiker tiltalt for rufferi - igen

Den tiltalte eks-politiker er tidligere blevet idømt en betinget fængselsstraf for lignende forhold.

Mandag begynder endnu en sag mod en tidligere politiker og byrådsmedlem i Syddjurs Kommune. Den tidligere politiker er anklaget for rufferi, noget som han tidligere har modtaget en betinget dom for.

Den tidligere politiker er siden sin første dom flyttet til Hadsund, og det er på denne egn, han er tiltalt for at have arrangeret seks såkaldte gangbangs, som han ifølge anklageskriftet har fået økonomisk fortjeneste ud af.

Til disse gangbangs har der været prostituerede mod betaling eller lovning på betaling, og flere kunder har deltaget. Der har været en omsætning på mellem 7.500 og 18.000 kroner per gang, hvoraf den tidligere politiker er tiltalt for at have beholdt 20 procent, eller hvad der svarer til 18.320 kroner selv.

Fem af gangbangsene har været arrangeret i Skelund, mens yderligere et formentlig er foregået i Øster Hurup. Sexorgierne har været afholdt i perioden fra den 24. maj 2019 til den 30. august 2019.

Tidligere dømt for rufferi

Dermed har det første gangbang fundet sted omkring en uge efter, den tidligere politiker modtog en dom på seks måneders betinget fængsel for anklager af lignende karakter.

Her blev han og en medsammensvoren dømt for at have arrangeret 73 gangbangs i perioden fra april 2016 til november 2017. Det skriver Aarhus Stiftstidende.

Med den betingede dom i bagagen, så risikerer den tidligere politiker en endnu hårdere dom, hvis han bliver kendt skyldig.

- Når man begår et forhold i prøvetiden og det minder om det, man i forvejen er dømt for, så er udgangspunktet, at man får det, der hedder en fællesstraf. Det vil sige, det omfatter både den nye straf og den betingede straf, man tidligere har fået, siger Kim Kristian Kristensen, der er anklager på sagen. Han understreger samtidig, at dette generelt er udgangspunktet, men at den endelige straf kan se anderledes ud.

Der er afsat tre dage til sagen, som begynder ved Retten i Aalborg mandag. Der forventes dom torsdag i næste uge.


Seneste nyt

fra Nordjylland