02:18

Topatlet besøger udsatte børn: "Det er helt vildt at have hende her"

Den aalborgensiske stjernesvømmer, Mie Ø. Nielsen, tog i dag ud til svømmecamp for udsatte børn i Hobro, hvor hun imponerede deltagerne med sine mange medaljer.

- Det er helt vildt at have hende her, en, der har vundet bronze til OL. Det er helt vildt, lyder det fra Thimmi Vestergaard Nielsen. 

Han er en af deltagerne til svømmecampen i Hobro, hvor udsatte børn kan være sammen med andre på deres egen alder og blive bedre til vands. Og de har i dag haft fint besøg af den nordjyske svømmestjerne, Mie Østergaard Nielsen.

- Jeg synes, det er rigtig fedt, det de gør for de unge. Det er en blandet gruppe, hvor nogen af dem har problemer i hverdagen, og nogen af dem er helt almindelige mennesker, der bare gerne vil være sammen med nogle andre, fortæller hun. 

Og den 20-årige atlet, der til dagligt svømmer hos Aalborg Svømmeklub, imponerede med sine mange medaljer.

Men der var ikke kun medajler på programmet i dag, hvor Mie Nielsen afslørede over for svømmecampens deltagere, at hun skal være med i den næste udgave af TV2's Vild med Dans. 

- Jeg vil ikke sige, jeg er den største dansemus, men jeg kan jo godt lide at danse, når jeg er ude med venner og bekendte. Det er mange timer, man bruger i en svømmehal om ugen, og så er det fedt at få kastet en anden udfordring i hovedet, siger hun. 

Mie Nielsen vandt blandt andet bronze til OL i Rio og har flere VM- og EM-medaljer fra tidligere mesterskaber.