SENESTE NYT:

Tre mænd fastholdt og afklædte kvinde midt i Hobro: Politiet efterlyser vidner

En 20-årig kvinde havde netop forladt et værtshus, da hun blev antastet af tre mænd på Torvet i Hobro natten til lørdag. Politiet efterlyser vidner i sagen.

Nordjyllands Politi efterlyser vidner i en voldtægtssag fra Hobro, som fandt sted lørdag 9. oktober klokken 02.45 på Torvet, Adelgade.

Her blev en 20-årig kvinde anråbt af tre mænd, som holdt hende tilbage og tog tøjet af hende. Det lykkedes kvinden at flygte fra stedet, da der kom andre personer gående på Torvet.

Politiet modtog anmeldelsen lørdag eftermiddag. Det er endnu uklart, om der var tale om en fuldbyrdet voldtægt eller et voldtægtsforsøg, der blev afbrudt.

Signalement

- De nærmere omstændigheder skal vores efterforskning afdække. Men vi ser med stor alvor på sådan en anmeldelse, og der blev straks iværksat en massiv efterforskning. Derfor søger vi efter personer, der har oplysninger til sagen, siger lederen af efterforskningen, politikommissær Mikkel Brügmann.

Formoder at festgæster har set noget

Gerningsstedet er centralt placeret i byen – lige omkring et sandområde, der er placeret foran bibliotekets hovedindgang.

- Det er vores opfattelse, at der må have været festgæster og andre, der har været i området, og som måske har set noget. De skal straks ringe til os på 114, siger politikommissær Mikkel Brügmann.

Politiet efterforsker sagen selvstændigt, og politikommissæren understreger, at der ikke er noget, der tyder på, at sagen har relation til den anmeldelse om voldtægt, som fandt sted 26. september på Mariagervej i Hobro.