Vendsyssel fik tæsk af Hobro

Hobro har for alvor fundet spillehumøret frem i 1. division. Det fik rivalerne fra Vendsyssel FF at mærke hjemme søndag, hvor Hobro vandt 4-0.

Både Vendsyssel og Hobro bejler til Superligaen, men at dømme efter dagens kamp er det Hobro, der har de bedste chancer for en direkte oprykning til landets bedste række.

Hobros store sejr blev grundlagt i første halvleg. Kampen var ikke mere end 7 minutter gammel før netmaskerne blafrede i Vendsyssel FF’s mål. Jacob Tjørnelund stod for det mål, mens Sebastian Andersen og siden Anatole Abang gjorde det til pauseføring på 3-0 for Hobro.

Hobros sejr blev cementeret i det 75. minut da Wilfiried Domoraud gjorde det til 4-0.

Hobro ligger komfortabelt i spidsen af 1. division med seks point ned til nummer to inden rundens øvrige kampe er spillet.