Vidne så drabstiltaltes grå hår, farvet rødt af blod – men så ingen skrammer

De sidste vidner er nu blevet afhørt i retssagen mod en 41-årig, der er tiltalt for at have knivdræbt en 37-årig mand.

Nu er alle beviser ved at være lagt frem i retssagen mod en 41-årig mand fra Hobro.

Den 41-årige mand, der har haft bopæl i Nordjylland i flere år, er tiltalt for manddrab ved at have stukket en 37-årig mandlig frisør flere gange med kniv 3. juni sidste år i Hobro. Den 37-årige døde efterfølgende af sine kvæstelser, mens den 41-årige mand flygtede til Italien, hvor han blev anholdt.

Mandag skulle de sidste vidner i sagen afhøres, og det gjalt blandet andet den tiltaltes bror. Broderen er nemlig den første, som den tiltalte snakker med, efter frisøren er blevet stukket af en kniv.

Blod på hænder og i ansigtet

Kort efter at have været hjemme ved frisøren, hvor den 41-årige, ifølge ham selv, var vidne til en voldsom ulykke, hvor den 37-årig frisør stak sig selv med en kniv og landede oven på den, tager han nemlig hjem til sin bror, der også bor i Hobro.

Broderen forklarede i byretten, at den 41-årig havde blod på hænderne og i ansigtet, da han kom hjem til ham, ligesom han havde et sår på læben og et andet sted på hovedet. Selv fortæller den 41-årige til sin bror, at han har været oppe at slås med den 37-årige nu afdøde mand.

- Han fortæller ikke, hvorfor de sloges. Jeg giver ham ikke lov til at fortælle mere, forklarede den 41-åriges bror i byretten i Aalborg.

Flere gange under afhøringen af den 41-åriges bror, spørger anklageren ind til, om den 41-årige selv nævner, at der skulle være sket et uheld eller en ulykke, men det fortæller broderen, at han ikke nævnte.

Gråt hår var rødt af blod

Hjemme ved broderen beslutter den 41-årige, at han vil til Tyskland i et par dage, fordi han er bange for, hvordan den 37-åriges familie vil reagere på det slagsmål, som han har været i med ham, forklarede den 41-åriges bror.

Broderen ringer også til sin kones søsters mand, der kommer med hele familien til Hobro fra Aarhus. Han skulle mandag også vidne i byretten i Aalborg. Under hans vidneafhøring blev der læst op fra en tidligere afhøring af vennen til familien, hvor han forklarede til politiet, at den tiltaltes normalt grå hår var farvet helt rødt af blod, da han så ham samme aften, hvor den 41-årige havde været hjemme ved den 37-årige nu afdøde mand. Til politiet havde vennen til den 41-åriges familie også tidligere forklaret, at den 41-årige ikke havde nogle tydelige skader udover noget, der lignede kradsemærker i ansigtet.

- Der var meget blod. Han ansigt var helt rødt, men man kunne ikke se nogen skade, forklarede vennen til den 41-åriges familie.

Se seneste nye fra retten herunder: 

Dom inden jul

Nu venter blot få retsmøder, inden der falder dom i sagen. Først skal anklager og forsvarer dog komme med deres afsluttende procedure, hvor de forklarer de seks nævninge og tre juridiske dommere, hvad de mener, der foregik den 3. juni sidste år, som førte til, at den 37-årige frisør døde af sine kvæstelser fra et knivstik.

Den endelig dom ventes i første omgang at falde den 18. december, men allerede nu er forventningen, at den tidsplan ikke kan holdes, og derfor kan dommen ende med først at falde den 19. eller 21. december.


Seneste nyt

fra Nordjylland