LIGE NU:

Voldsoffer fra Hobro lagt i kunstigt koma

Nordjyllands Politi må vente nogle dage med at afhøre den 34-årige kvinde, der blev overfaldet i weekenden - lægerne har lagt hende i kunstigt koma.

Den 34-årige kvinde, der tidligt lørdag morgen blev fundet blødende og bevidstløs i Adelgade i Hobro, er blevet lagt i kunstigt koma, mens hun kommer sig over sine hovedskader.

Ifølge politikommissær Preben Møller ved Nordjyllands Politi er der ikke noget usædvanligt i, at patienter bliver lagt i kunstigt koma, når der er tale om svære hovedskader. Men det gør det svært for politiet at komme videre med eftersøgningen.

- Lige nu afventer vi, at kvinden vågner af sit koma igen, så vi kan afhøre hende i sagen. Vi mangler simpelthen hendes forklaring også, før vi kan komme videre, siger Preben Møller til TV2 Nord.

Indtil videre er tre mænd blevet anholdt i sagen og sigtet for vold mod den 34-årige kvinde. De er i alderen 21 til 37 år og vil ifølge politikommissæren skulle møde i retten inden længe.

- Vi har fået at vide af lægerne, at sådan et kunstigt koma nok varer et par dage. Så vi afventer situationen indtil videre, siger Preben Møller.