Forsvarer i Mia-sag: - Selv for de mest garvede har det været meget forfærdeligt at høre på

Den 37-årige mand fra Flauenskjold, der er tiltalt for drabet på Mia Skadhauge Stevn indrømmede i dag, at han parterede hende efter, hun var død.

- Det har været helt forfærdeligt i dag.

Sådan lød det fra forsvarsadvokat Mette Grith Stage, efter dag nummer to i den makabre sag om drabet på Mia Skadhauge Stevn i retten i Aalborg.

Hendes klient, en 37-årig mand fra Flauenskjold er tiltalt for drabet, og han indrømmede torsdag i retten, at han parterede hende efter, hun var død.

-  Min klient har i dag i detaljer fortalt om parteringen af Mia, og selv for de mest garvede har det været meget forfærdeligt at høre på, fortæller Mette Grith Stage.

Specialanklager Mette Bendix  har gennem hele afhøringen af den tiltalte torsdag været meget opsat på at få så mange detaljer som muligt med i den tiltaltes forklaring.

- Er det nødvendigt ?

Undervejs i forklaringerne brød Mette Grith Stage da også ind og spurgte anklageren, om det er nødvendigt at gå så meget i detaljer med forklaringen.

- Det er meget voldsomt for alle herinde, bemærkede hun.

Det var ifølge specialanklageren nødvendigt, idet hun fortsatte med at spørge ind til voldsomme og grusomme  detaljer i den tiltaltes forklaring.

Den tiltalte blev torsdag afhørt af både anklager og sin forsvarer. Her fortalte han, at Mia Skadhauge Stevn blev kvalt i remmen fra sin taske, da hun faldt i skoven. 

Bagefter kørte han hende hjem til sig selv i Flauenskjold, hvor han torsdag indrømmede, at han parterede hende. 

Vidner afhøres fredag

Der kan vente en 37-årig mand fra Vendsyssel en af de strengeste straffe her i landet, hvis han bliver kendt skyldig i drabet på Mia Skadhauge Stevn.

Det gjorde specialanklager ved Nordjyllands Politi, Mette Bendix, klart på retssagen første dag, da hun sagde, at anklagemyndigheden mener, at de 37-årig skal straffes med en livstidsdom - alternativ en forvaringsdom.

Retssagen fortsætter igen i morgen, fredag, klokken 9.30. Her skal de første vidner afhøres.


Mia-sagen

Screenshot 2024-05-29 100919

play Nu er dommen faldet: Mias drabsmand får hård straf

Screenshot 2024-05-29 100919

play Mia-sagen: Thomas Thomsen kendt skyldig i drab og voldtægtsforsøg

mand

liveblog Mia-sagen: Sådan forløb dagen i landsretten

100222 Hammer Bakker afspærret afspærret Mia Skadhauge Stevn

play 38-årig var på jagt efter sex, mener anklager: Han udnyttede Mia Skadhauge Stevns promille

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland