Frisør i Flauenskjold er i chok: - Han var en pæn og høflig fyr

Anette Larsen har haft frisørsalon i Flauenskjold i 50 år. Dermed har hun haft flere tusinde kunder igennem frisørsalonen, og hun kender det meste i den lille landsby. 

Hun har også snakket med den 38-årige mand Thomas Thomsen, som onsdag eftermiddag blev kendt skyldig i drab, usømmelig omgang med lig og forsøg på voldtægt mod Mia Skadhauge Stevn sidste år. 

- Den smule jeg har snakket med ham, der virkede han meget sympatisk. Han var en pæn og høflig fyr, som sagde 'hej' og 'går det godt?', når vi gik forbi, siger Anette Larsen. 

Derfor kom det også som et chok, da Anette Larsen blev klar over, at det var ham, som blev anholdt sidste år. 

- Jeg troede slet ikke på, det var ham. Det kom som et chok. Det må jeg sige. 

Sørgeligt for familien 

Anette Larsen har forståelse for, at den 38-årige mand nu er blevet kendt skyldig i drab. 

- Man kan ikke lave det om, for kunne vi det, så havde vi nok hjulpet manden, men det er jo ikke sikkert, han var til at hjælpe, siger Anette Larsen. 

- Det er skræmmende, man kan finde på sådan noget. Det er ikke i hovederne, at det kan lade sig gøre. Det er som om, man får kuldegysninger, når man tænker på, hvad hun har været udsat for. Det er sørgeligt - især for familien, siger hun.

Flauenskjold med de knap 700 indbyggere har i løbet af det seneste halvandet år fået meget opmærksomhed i forbindelse med sagen. Men byen skal nok komme videre ifølge Anette Larsen. 

- Vi må komme videre, og huset (drabsmandens hus, red.) er solgt nu og er ved at blive gjort i stand. Vi klarer den nok.

- Vi håber, det bliver første og sidste gang, sådan noget sker, siger hun. 

Det er i dette lille landsbysamfund, at Thomas Thomsen har haft sin bolig, der nu er blevet solgt.
Det er i dette lille landsbysamfund, at Thomas Thomsen har haft sin bolig, der nu er blevet solgt.Seneste nyt

fra Nordjylland