02:32

Nordjyllands Politi har sat massivt ind for at få opklaret hvem, der slog to personer ihjel i en mordbrand i Vejgaard tirsdag aften.

Foto: Christian French

1 af 2

Politi: Brandofrene er en mand og en kvinde

Der er tale om en mand og en kvinde, der begge omkom i forbindelse med dødsbranden i en ejendom på Heimdalsgade i Aalborg.

Det er en mand og en kvinde, der er fundet døde i et hus på Heimdalsgade, men politiet kender på nuværende tidspunkt ikke identiteten på de afdøde.

- Vi arbejder på højtryk på stedet, oplyser Frank Olsen, efterforskningsleder hos Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi er i gang med at afhøre vidner, men er fortsat interesseret i at få flere henvendelser fra folk, der måtte have kendskab til, hvad der er sket på adressen tirsdag aften.

- Vi er ret sikre på, at der er tale om en forbrydelse, det viser vores indledende efterforskning, fastslår Frank Olsen, der dog ikke ønsker at komme nærmere ind på, hvorfor politiet er sikker i sagen.

De to dødsofre skal nu obduceres for at klarlægge den endelige dødsårsag. Det sker enten i dag eller i morgen. 

Det var brandvæsnet, der tirsdag aften rykkede ud til ejendommen på Heimdalsgade, hvor der var en voldsom brand. En brand, der betegnes som eksplosiv - og som igen onsdag morgen er blusset op, hvorfor beredskabet igen måtte rykke ud til stedet.

Politiet bekræfter, at adressen tidligere har været i ordensmagtens søgelys, men Frank Olsen ønsker ikke at oplyse på hvilken måde. 

Der er på adressen registreret et firma med navnet Paulas Massage.

00:32 Luk video