LIGE NU:

De første asylbørn flytter ind på Rovvig i dag

Medarbejderholdet er sat, den nye leder er klar, lokalerne er tilpasset. Alt er på plads til, at Børnecenter Rovvig skal modtage de første beboere.

Efter et par hektiske uger er de sidste detaljer ved at falde på plads for de medarbejdere, der inden længe skal udføre deres daglige arbejde på den tidligere Rovvig Efterskole.

46 nye medarbejdere er blevet ansat i løbet af uge 8, og en af de første, der fik en ny ansættelseskontrakt, er den nye leder af Børnecenter Rovvig, Carsten Hornshøj Poulsen. Det skriver Limfjour Update. 

– Det har været en stor fornøjelse at træde ind i en organisation, hvor der virkelig er styr på tingene, og hvor man formår at handle hurtigt. Det er jo fantastisk, at man kan slå stillinger op i uge syv, og fredag i uge 8 er flere end 500 ansøgninger gennemgået, flere end 100 kandidater har været til samtale, og 46 rigtig dygtige medarbejdere er ansat, siger Carsten Hornshøj Poulsen, der også var meget imponeret over kvaliteten af ansøgerne.

– Det var virkelig et stærkt ansøgerfelt, så vi har fået sammensat lige nøjagtig det hold, vil kunne ønske os. Nu kommer arbejdet med at få rystet alle disse dygtige mennesker sammen og få udstukket retningslinjerne for det arbejde, der skal gøres på det nye børnecenter. Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang, siger Carsten Hornshøj Poulsen.

Også i den øverste ledelse af Asylcenter Vesthimmerland er der stor glæde over opstartsforløbet.

Vi har fået ansat den helt rigtige leder til jobbet, og i netop disse dage kører vi introkursus for de nye medarbejdere, så de er klædt bedst muligt på til den nye opgave. Sideløbende har vores opstartshold af erfarne medarbejdere sørget for, at både de fysiske rammer, aftaler med lokale samarbejdspartnere, IT og andre pædagogiske værktøjer er på plads til de nye medarbejdere, siger centerchef Torben Gregersen.

Han forventer, at de første beboere på det nye børnecenter flytter ind på torsdag.